Ajanskamu/Özel Haber

Bugün Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi ATAAÖF Sınavı Yarıyıl tatil Dönemi Sınavı Dördüncü oturumunda Algı operasyonuna yönelik skandal bir soru soruldu.

Arapça Dersi sınavında sorulan sorulardan biri ükede ekonomik kriz olduğuna ve bunun uzun bir süre daha devam edeceğine dair bir ' tercüme sorusu soruldu.

29 Ocak 2016 Pazar günü 4'ncü oturumda A kitapçığı sayfa 1 3.soruda verilen Arapça cümlede noktalı olarak boş bırakılan cümleyle ilgili olarak 

'Ekonomik Kriz uzun bir süre devam edecek.' anlamına elebilmesi için noktalı yere aşağıdaki fiillerden hangisi getirilmelidir?'

diye bir soru soruldu. 

 İşte o soru;

 

 

ATAAÖF Atatürk Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Arapça dersi 3.sınav sorusunda Ekonomik Kriz propagandası yapılan soru sınava giiren adayların büyük tepkisini çekti. 

Konu le ilgili yetkililerden açıklama bekleniyor. 

Geçtiğimiz gğnlerde açık Lise sınavından CHp propagandası ve 16 ilde yapılan Özel bir yayınevine iat denme sınavında da Cumhurbaşkanımıza Diktatör yakıştırması yapılmıştı. 

Bu algı operasyonlarının ve Fetö aklının bir ürünü olan bu tarz algı operasyonlarına artık birilerinini dur demesi gerekmektedir. 

 Ajanskamu/Özel Haber