Ajanskamu-Özel Haber

MEB yapılamayan 1. Döneme Ait sınavlarında öğrencilerin hangi tarihe kadar işlenen konulardan sorumlu olduklarını açıkladı. 

MEB  16 Şubat 2021 tarihinde yayınladığı son yazıda 1. dönemde yapılamayan sınavlarda öğrencilerin 1 KAsım tarihine kadar işlenen konulardan sorumlu olacaklarını açıkladı. 

İşte o resmi yazıdaki ilgili bölüm:

8. İlgi (e) yazımız ile 2020-2021 eğitim ve öğretim yılının birinci döneminde sınav yapılamamış derslerinsınavlarının 15 Şubat 2021 tarihinden sonrasına ertelendiği bildirilmişti.
Bu kapsamda;
a) Sınavlar, eğitim kurumlarında yüz yüze yapılacaktır.
b) Ortaöğretim kurumlarının tüm sınıf seviyelerinde birinci döneme ilişkin yapılamayan sınavların takvimi,01 Mart 2021 tarihinden itibaren iki haftayı geçmeyecek şekilde eğitim kurumu alan zümre başkanları kuruluncabelirlenip planlanacak, eğitim kurumu müdürlüklerince gerekli tedbirler alınarak sınavların uygulanmasısağlanacak ve birinci döneme ilişkin tüm iş ve işlemler 19 Mart 2021 Cuma gününe kadar e-Okul sistemine işlenerek tamamlanacaktır.
c) Birinci dönemde yapılamayan sınavların kapsamı, 01 Kasım 2020 tarihine kadar işlenen konular ile sınırlı tutulacaktır.

Resmi Yazı İçin TIKLAYINIZ