Sendikalı Memurun Aylık Kazancı Ne Kadar Olacak?
Yapılan son değişikliker, memur maaş artışı, enflasyon farkı dahil tüm veriler dikkate alındığında Ocak 2024den itibaren % 2 den büyük sendikalara üye memurlar aylık 540 lira sendika ödeneği alacak.
Son toplu sözleşme ile bundan sonra memurlar üç ayda bir değil aylık sendika primi alacak. 
Asgari ücret bilen gazeteciden En düşük Öğretmen Maaşı Açıklaması!
Gazeteci Cem Küçük: ''En düşük öğretmen maaşı 39 bin TL olacak''
Gazeteci Cem Küçük, belli olan yeni 2024 asgari ücreti sonrası 2024 emekli maaşı tahmini ile 2024 memur maaşı tahmini yaptı. 

En düşük memur maaşı
Cem Küçük’ün tahminine göre en düşük memur maaşı 31 bin TL olacak. Küçük, konuşmasının devamında, “En düşük öğretmen maaşı 39 bin TL olacak. Polis maaşı ise 43 bin TL olacak. Daha da fazla olsun, haklarıdır. En düşük memur maaşı 31 bin TL olacak. Özellikle medya sektöründe en az bu zam kadar zam yapılmalı ve kimse mağdur olmamalı.” dedi.

 2024 emekli maaşı tahmini
 Cem Küçük, “En düşük emekli maaşı 11 bin 500 – 12 bin TL olacağını düşünüyorum. Emekliye yüzde 50’nin üzerinde zam yapılabilir. Prim günündeki adaletsizlik giderilecek.” diye konuştu.


Cem Küçük 2024 asgari ücret rakamını bilmişti
Gazeteci Cem Küçük, Asgari Ücreti Tespit Komisyonu'nun asgari ücret için 16 bin TL rakamını belirlediği ancak Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Mehmet Şimşek’e 17.000 TL’nin maliyetini sordurduğunu belirtmişti.

Kaynak: www internethaber .com

CHP eli, Anayasa Mahkemesi kararıyla memurun parasına el konuldu! CHP eli, Anayasa Mahkemesi kararıyla memurun parasına el konuldu!