Yaklaşık 400 bin kişinin üye olduğu çeşitli işçi sayfalarında şahit olduğum bir serzenişi üzülerek izliyorum.

Konuya muhatap mağdur işçi arkadaşlarımızın Yetkili Sendikaya üyelikleri 30 gün içersinde Anayasa hukukuna göre onaylanmak zorundadır. Yetkili sendika eften püften bir sebeple üyelikleri onaylamaz işçinin geriye dönük haklarını keyfi yakacak olursa bizde konuya muhatap paravan işçi düşmanı sendika terör örgütünü yada örgütlerini (terör diyoruz çünki malımıza kasıt var) yok sayacak ifşa edecek her türlü legal hukuki eylem ile karşılık bulacağını kamuoyuna arz ederiz.

Sendika yada sendikalar hukuka rağmen yine hukukun bir maddesini ele alarak hiç bir işçinin geriye dönük hakkını keyfii olarak yakma yetkisi yoktur. 

Zaten içerde yeterince düşman var, sendikal hakları bilmeyen içinden çıkamıyan işçide bu hak kaybı durumunu Devletimizin kurumlarına mal etmesin bu tamamen Bürokraside yuvalanmış kendisine güç devşirmiş  hukuka rağmen asıl işkollarına savaş açıp yine işçi ve hukuk tarafından mağlup edilmiş kalkışma artıklarının işçiden intikam almak için kurguladığı yeni bir oyundur..

Ayrıca bu duruma zemin hazırlıyan işçiye hasmaniyet besleyen sendika yada sendikalarıda yine gömeceğimiz gün de yakındır.

Meydanı boş bulup da mabal okumuyoruz, asıl iş kollarımızı reddedenlere karşı Hukuku arkamıza alarak diger paravan sendikalarınızı gömdüğümüz 1 KASIM ZAFERİ gibi sizi yine gömecek tarihten silecek 460 bin kişilik bir işçi Ordusuyuz bilesiniz...

Mubarek Bayram günü yeterince Can sıktınız Zaten Adam olsaydınız bu mağduriyetleri bizde buradan yazmak zorunda kalmazdık.
İyi idrak etmek, akıllı olmak lazım

Kamuda Çalışan Değerli İşçi Arkadaşlarımın Bayramını Kutlar Esenlikler Dilerim...

Samsun Gazi Devlet Hastanesi

Türk-İş'e Bağlı Türkiye Sağlık-İş Sendikası

İşyeri Temsilcisi Bahri Kılınç

NOT: Bu yazının tüm içeriği yazarın şahsını bağlar, web sitemizin haberde ve haber konusunda geçen olaylarla ilgili herhangi bir bağı, bağlantısı yoktur.