Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, bakanlık memur alımı hakkında bazı detayları açıkladı. Aile Sosyal Destek Programı eğitim programının kapanış töreninde açıklamalar yapan Bakan Kaya, program hakkında açıklamalarda bulundu. Bakan’ın açıklamalarına göre 2018 yılında ASDEP personeli alımı artarak devam edecek.

Aile Sosyal Destek Programı ile mutlu birey ve güçlü aile yapısını hedeflediklerini kaydeden Aile Bakanı Kaya, dezavantajlı kesimler başta olmak üzere her vatandaş için sosyal politikaların son derece önemli olduğunu dile getirdi. Kurumsal kapasitenin bu doğrultuda hizmet verebilmek için güçlendirildiğini, sosyal yardımlara ayrılan mali kaynağın artırıldığını belirtti.

Personel alımları konusuna değinen Bakan Kaya, Aile Bakanlığı personel alımı kapsamında son iki yılda 3 bin ASDEP personeli istihdam edildiğini kaydetti. Bunlara ek olarak 2018 yılında 3 bin daha ASDEP personeli alımı yapılacağını müjdeledi. Bu personelle birlikte insanların yüzünü güldürmeyi ve çözüm sunmayı hedeflediklerini dile getirdi.

Kaynak: Aile Bakanlığı 3 Bin ASDEP Personeli Alımı Yapacak