1 Ağustos 2017 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan kararnameye göre, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Müsteşarlığı görevini yürüten Ebubekir Şahin görevden alındı ve yerine Aysel Kandemir atandı.

Görevden alınan Ebubekir Şahin, Bakanlık Müsteşarı olarak Şubat 2016 tarihinden bu yana görev yapıyordu. Şahin, Bakan Kaya'nın Bakanlığa gelmesinden önce Müsteşarlığa atanmıştı.

Resmi Gazete'de bugün yayımlanan karar çerçevesinde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Müsteşarı Ebubekir Şahin'in başka bir göreve geçmesiyle birlikte yerine eski BTK Başkan Yardımcısı Aysel Kandemir atandı.

Aysel Kandemir Kimdir ?

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'nda Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Aysel Kandemir Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Müsteşarı görevine getirildi.

Kayseri doğumlu olan yeni müsteşar Kandemir, evli ve 2 çocuk annesi.

Üniversite öğrenimini Orta Doğu Teknik Üniversitesi'nde (ODTÜ) yapan Kandemir, ODTÜ Mühendislik Fakültesi Elektrik ve Elektronik Mühendisliği bölümünden mezun olmuştur.

Üniversiteden mezun olduktan sonra yüksek lisansını 'Bilişim Hukuku' alanında yapmıştır. Yüksek Lisansını Ankara Haccettepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde yapmıştır.

Yeni Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Aysel Kandemir'e yeni görevinde Ajanskamu.net ailesi olarak başarılar diliyoruz.