Sivas'ta FETÖ ile mücadelesi ilebilinen Maarif Müfettişi Selim ALTNKAYA'nın ihraç edilmesi kafaları karıştırdı.

Sivaspostası gazetesinin haberine göre Milli Gençlik vakıflarında büyümüş, Fetö ile mücadele etmiş bir insnaın son KHK ile ihraç edilmesi 'FETÖ Karşı Operasyon mu Yapıyor?' sorularının sorulmasına neden olmuş.

İşte gazetenin o haberi;

1989-1998´de Milli Gençlik Vakfı´nda bulunan, Üniversitede Trabzon Akçaabat Söğütlü Milli Gençlik Vakfı Şubesinde temsilcilik ve yönetim kurulu üyeliği yapan, yine öğrencilik yıllarında Refah Partisi´nin seçim çalışmalarında görev alan, 2002 yılından itibaren kesintisiz Eğitim Bir Sen üyesi, 2008 yılından itibaren İHH  Gönüllüsü 2014 yılından bu tarafa Cihannüma Derneği üyesi olan Sivas ŞARKIŞLA doğumlu Hemşehrimiz Maarif Müfettişi Selim ALTINKAYA´nın son yayınlanan  Kanun Hükmünde Kararname ile ihraç edilmesi şok etkisi oluşturdu.

 

            Kamuoyunun vicdanını yaralayan bu durum memleketi Sivas´ta da üzüntü ile karşılandı. Sivas´ta son yirmi yılına birçok kişi ve sivil toplum örgütünün şahitlik edebileceği “Milli Görüşçü” kimliği ile tanınan Selim ALTINKAYA´nın FETÖ´ye karşıtlığıyla bilinen bir kişi olması, görev yaptığı yerlerde ve özellikle Manisa´da görev yaparken 7 Haziran seçimlerinden sonra FETÖ kurumlarında yaptığı soruşturma ve denetimlerde ortaya koyduğu duruş FETÖ mensuplarını rahatsız etmiş ve bunun karşılığı olarakta devlet içindeki kriptoları vasıtasıyla bir operasyona maruz kaldığı ifade edilmekte.

MANİSA´nın Kula İlçesinde 7 Haziran seçimlerinden sonra FETÖ´ye ait bir okulda denetim yaptırmak istemeyen okul müdürünün ön raporla görevden alınmasını teklif ederek ve dershanelerinde yaptığı soruşturma sonucunda çeşitli cezalar teklif ederek odönem Manisa´da etkin olan hain yapının şimşeklerini üzerine çeken, son görev yeri olan ŞANLIURFA´da 15 Temmuz hain darbe girişiminin hemen öncesinde FETÖ´ye ait bir dershanenin özel öğretim kursuna dönüşümünü engelleyerek bu alçak yapıyı oldukça  rahatsız eden Hemşehrimiz Selim ALTINKAYA´nın son yayınlanan KHK ile ihraç edilmesinin vicdanları kanattığı görülmekte.

Hain örgüte karşı her dönemdetavrını veduruşunu ortaya koyan, bu alçak ve hain yapıyla alakası olmadığı emniyet ve istihbarat raporuyla ispatlanarak görevine geri iade edilen Hemşehrimizin ihraç edilmesinin kripto fetöcüleri ziyadesiyle memnun edeceği sanılmakta.

 Mahşeri Vicdanın rahatlaması adına devletimizden bu durumun düzelterek Marrif Müfettişi ALTINKAYA´nın FETÖ Mücadelesine kaldığı yerden devam etmesi arzulanıyor.

           Hain yapıyla ilgisi olmayan tertemiz insanların ihraç edilmesi geçmiştede birçok kumpaslara imza atan ve bu konuda çok mahir olduğu bilinen hain FETÖ´nün ekmeğine yağ süreceği bilinmekte.

Hemşehrimiz Maarif Müfettişi  Selim ALTINKAYA´nın hakkındaki bütün temiz raporlarına rağmen ihracı SİVAS kamuoyunda da yankı bulurken, Devletimizin  bu yanlışlığın düzeltmesi bekleniyor.

Merak edilen konuları kamuoyu adına soruyoruz?

--Selim ALTINKAYA MANİSA´da görev yaparken FETÖ okullarına aman vermeyerek kimleri rahatsız etmiştir?

--ALTINKAYA´nın tavizsiz duruşu FETÖ ileri gelenlerini neden harekete geçirmiştir?

--ŞANLIURFA´da 15 Temmuzdan önce FETÖ dersanesinin Özel Öğretim Kursuna dönüşümünü engellemesi KRİPTO FETÖ´cüleri nasıl harekete geçirmiştir?

--Fetö karşı operasyon mu yapıyor ?

--Devlet içindeki kripto FETÖ´cüler olası bir ihanete hazırlık yapmak için sağlam duruşu olan KÖŞE TAŞLARINI mı temizliyor?

--Ak partinin tabanı mı hedef alınıyor?

--FETÖ 15 Temmuz gecesi gerçekleştiremediği hain girişimini listelerle mi yapmaya çalışıyor?

--Referandum öncesi bir kaos ortamı mı oluşturmaya çalışılıyor?

Kaynak:Sivaspostası

Kaynak:Sivaspostası