Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Samsun İl Divan Toplantısı'na katıldı. Memur-Sen'in çok büyük kitleye hitap ettiğini belirten Yalçın, '27 yıl içerisinde kaldırım taşı sökmedik, cam çerçeve dökmedik bundan sonrada dökmeyeceğiz. Çünkü erdemli bir hareketiz' dedi. 

31 Mart seçimlerinin Türkiye için büyük önem taşıdığını vurgulayan Genel Başkan Yalçın, 'Türkiye'nin bulunduğu coğrafya çok hareketli. Kudüs yeniden işgal altına alınıyor. Libya yok edildi, Irak'ın istikrarı ortadan kaldırıldı. Mısır ipotek altına alındı. Suriye'nin 5'e bölüneceği yaklaşımları var. Peşinden Türkiye'nin Arz-ı Mev'ud toprakları içerisindeki kısmına ilişkin yürütülen simülasyon yada emperyal güçlerin yeni konvansiyonel silah olarak kullandığı terör örgütleri üzerinden Türkiye diz çöktürme arayışları devam ediyor' dedi.

TOPUK SELAMI İLE İKTİDARI
DEVRALAN BİR TÜRKİYE YOK

'Bizim için istikrar her şeyden önemli' diyen Yalçın, şöyle konuştu; 'İstikrarsızlık bizim bordromuzu etkiler. Türkiye'nin istikrarsızlığı hem bölgenin hem Türkiye'nin felaketi olur. Çünkü Türkiye eski Türkiye değil. Fincancı katırları ürkütülmüş durumda. Topuk selamı ile iktidarı devralan bir Türkiye yok. Uluslararası odaklara gidip elini açan, belini büken bir Türkiye yok.'