Bu metni dikkatli okuyun. Hak verirseniz paylaşın. Müslümanları uyaralım. Başka Devletimiz YOK ...

Karşı taraf şimdiden Başkanlık seçimi hazırlığına başladı. Erdoğan oy kaybetsin diye Müslümanı Müslümana küstürme projesi devreye sokuldu.

Müslümanları Reis'e küstürüp Başkanlık seçimine kadar bazı grupların desteğini daha Reis'ten çekmek istiyorlar.

Çok sinsi bir Müslümanı Müslümana kırdırma sürecine girdik.15 Temmuz ruhunu yok etmeye yönelik üst plan devrede.

İsrail'in paramiliter jurnalleri ile cemaatleri medyada ve sokakta tiyatro oynuyor. Olan halka oluyor. Fitneciler diri diri yakılsa gam yemem ama Polis başörtüsüne saldırıyor yaygarası koparıp samimi Müslümanlara 28 Şubatı aratacak duygular yaşatmak niyetinde olanlar var.

Hangi cemaat, hangi hoca olursa olsun, Allah'ın adaletine biat etmiş bir Devletin karşısında duracaksa, canları cehenneme. Ama medyaya bu olaylar böyle yansımayacak.

Önce Devletin üst kademesine ayar çekemeye kalktılar. Sonra olay yazarların kavgası ile devam etti. Sonra da dernekler hedef alındı. Şimdi yavaş yavaş millete aksettiriliyor.

Dikkat edin diyorum, dikkat edin. Fitne yakın. Yok etmenin tek yolu Devlet'i takip etmek. Devletin dahil olmadığı hiç bir kavgada var olmamak.

Çok sinsi bir Müslümanı Müslümana kırdırma sürecine girdik.15 Temmuz ruhunu yok etmeye yönelik üst plan devrede. Uyarıyorum. Taraf olmayın.

Bu olaylar millet için imtihan, Devlet içinse hainleri ve cahilleri tespit etme fırsatıdır - Bisimit