Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Doç. Dr. Yusuf Tekin; Öğretmenlerin seminer çalışmaları planlamasında 3. hafta bayramdan sonra yapılacak çalışmalarla tamamlanacak. Böylece Öğretmenlerin tatil beklentisi boşa çıktı. Öğretmenlerin seminer çalışmaları planlaması 12-30 Haziran 2017 tarihleri arasında 3 hafta olarak planlandı. 3. hafta bayramdan sonra 28-29 ve 30 Haziran 2017 tarihlerinde yapılacak çalışmalardan oluşacak.

Öğretmenler bayram sonunun tatil olmasına yönelik taleplerini sendikalara iletmişti. Sendikalarda bu talepleri değerlendirip Bakanlığa iletmişti. Önceki gün EBA üzerinden yapılan canlı yayında o taleplere ilişkin açıklama yapan Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Doç. Dr. Yusuf Tekin, bayram tatilinden sonra öğretmenlerin seminer çalışmalarının planlanan şekilde devam edeceğini açıkladı.

YENİDEN GÖZDEN GEÇİRİLMESİNİ İSTİYORLAR

Tatil beklentisi içinde olan öğretmenlerin ise hevesleri gursaklarında kaldı. Sosyal medyadan duruma tepki gösteren öğretmenler, planlamaların neden sağlıklı olmadığına ilişkin sitemde bulundular.

Tatil beklentisi boşa çıkan Öğretmenlerin gösterdiği bu tepkiler sonucunda, Tekin'in yeni bir açıklama yapıp yapmayacağı ise merak konusu.