Memur-Sen heyeti, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimi Genel Kurmayda yaşananlarla ilgili davaların Duruşmalarını Takip Ediyor.

Memur-Sen heyeti, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Genelkurmay Karargahı'nda yaşanan eylemlere ilişkin, aralarında sözde Yurtta Sulh Konseyi üyelerinin de yer aldığı 221 sanığın yargılandığı davanın 15'inci celsesine katıldı.

Ankara 17. Ağır Ceza Mahkemesince, Sincan Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü'ndeki salonda görülen Genelkurmay Çatı Davasının duruşmasına Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Levent Uslu, Toç Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Öztürk ve Toç-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Nail Süngü takip etti. Konfederasyon adına davayı takip eden Avukat Enes Günay'dan bilgi alan heyet, şehit aileleriyle de bir araya geldi. 

Uslu: Hepsinden Hesap Sorulsun
Duruşma salonu önünde açıklamalarda bulunan Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Levent Uslu, 'FETÖ’nün üst aklından, mimarlarından, destekçilerinden ve tetikçilerinden yargı önünde hesap sorulmalıdır. Asla geri atım atılmamalıdır' dedi.

Sürecin Sulandırılmasına İzin Vermeyeceğiz
Duruşma salonunda sanıkların üç maymunu oynadıklarını ifade eden Uslu, 'Onca delil, onca görüntü, onca tanık ve onca itiraf varken FETÖ'cülerin halen inkarı bir yöntem olarak seçmesi hainliklerinin bir göstergesidir. Akıllarınca süreci sulandıracaklar. Buna asla izin vermeyiz. İzin vermemek için de buradayız' şeklinde konuştu.

kamu haber, kamuajans, Kamudan haberleri ve gelişmeleri  Ajanskamu farkıyla aktarmaya devam edeceğiz.

Ajans kamu Haber/ www.ajaskamu.net