Bir süredir Zonguldak kamuoyunda Memur Sen İl Temsilcisi Kamuran AŞKAR ile ilgili iddilar gündeme geliyor. Pusula gazetesi bu iddialarını sürdürmeye devam etti.

Pususla gazetesi yazarı Ali Rıza TIĞ'ın işte o yazısı;

Dış mihrakların oyunu… 

Bir süredir Memur-Sen Zonguldak Temsilciliği, Eğitim Bir-Sen Zonguldak Şubesi ve Sağlık-Sen Zonguldak Şubesi hakkında haberler yapıyorum. Yorumlar geliyor, “Zonguldak’ta Kamuran’dan başka adam yok mu?” diye!

Haklısınız sevgili okurlar!

Kamuran Aşkar kim ki, bu köşede bu kadar yer alıyor?

Bence bu da dış mihrakların oyunu!

Muhtemel ki, Zonguldak’ta bir yerlerde hırsızlıklar oluyor, “ben duymamayım”diye Milli Eğitim Müdürlüğü ve Sağlık Müdürlüğü ile ilgili konular bana sızdırılıyor!

Yani bir nevi “Cambaza bak” oyunu oynanıyor!

Benim bu oyunlara alet olmamam lazım!

Derhal işgal edilen hazine arazileri, kıyı kenar çizgisi içine yapılan inşaatlar, devletten ucuza alınıp yine devlete daha yüksek fiyata satılmaya çalışılan arsalar, Karadeniz’de kaybolan kömür yüklü gemiler, FETÖ’cü gelinler, milyonluk borçları değişik yollarla kapatma taktikleri, artan bakliyat fiyatlarıyla ilgili konulara dönmem lazım!

Aslan terbiyecisi ne yaptı mesela!

Orada yeni bir gelişme var mı?

Bakalım SİT’inin değeri düşen işadamları neler yapmışlar?

Bu işadamının SİT’iyle hangi milletvekillerimiz ilgileniyor?

Şu nitelikli dolandırıcının davası ne oldu?

Onu da soruyor haklı olarak okurlar!

Yarından tezi yok bu konulara bakalım!

 

Kamuran Aşkar ve karakter!

 

Memur-Sen İl Temsilcisi Kamuran Aşkar, bizim televizyonda Atilla Öksüz’e konuk olmuş! Program boyunca, Pusula’nın yazdıklarına yanıt verme gayreti içinde olan Kamuran Aşkar, öyle bir karakter sergilemiş ki!

Söylediklerinin bir kısmına birlikte bakalım!

“Bir makamda bir arkadaş varken, ne onun yerine asla bir arkadaşı talep etmişimdir, ne de talip olmuşumdur. Ömrü hayatımda bir defa bile Zekai Bey orada iken gidip de ben, ‘o gitsin, ben geleyim’ deme, Recep Demirtaş, Özel İdare Genel Sekreteri iken ‘o olmaz, ben geleyim’ deme ahlaksızlığını hiçbir zaman yapmadım. Ben o kadar karaktersiz bir adam değilim. Benim kimsenin makamında, mevkisinde gözüm yok. Ama biz hiçbir arkadaşın yerine, hiçbir arkadaşımızı bende dâhil olmak üzere o karaktersizliği hiç yapmadık. Ne Milli Eğitim’de, ne de başka bir kurumda, yapmayız da. Biz o kadar karaktersiz insanlar mıyız? Biz müdür olarak doğmadık, müdür olarak ölmeyeceğiz. Öldüğümüzde bize ‘müdür müsünüz, başkan mısınız?’ diye sormayacaklar.”

Daha önce yazdım, yine yazıyorum.

Memur-Sen İl Temsilcisi Kamuran Aşkar, Zonguldak Milli Eğitim Müdürlüğü koltuğunda vekaleten de olsa oturan Eğitim Bir-Sen’li Murat Kapıcı’nın yerine gelebilmek için milletvekillerine gitti. Milletvekilleri, Kamuran Aşkar’a, “Sen bu işi biliyorsun, gel sen müdür ol” demediler.

Kamuran Aşkar, “Ben müdür olmak istiyorum” dedi.

Ben bu konuyu milletvekillerimize sordum, “Evet, Kamuran Aşkar, Milli Eğitim Müdürü olmak istediğini bize söyledi” dediler.

Şimdi Kamuran Aşkar’ın, “Ben o kadar karaktersiz miyim?” sorusunun yanıtını verelim mi?

Kamuran Aşkar, sen kendi sendikana bağlı bir üyenin oturduğu İl Müdürlüğü koltuğuna oturabilmek için AK Parti Milletvekillerine gidip, “Ben Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürü olmak istiyorum” diyecek bir karakterdesin.

Bu kadar yazıyorum!

Gerisini siz anlıyorsunuz!

Bu arada, Kamuran Aşkar, Zonguldak İl Kültür ve Turizm Müdürü Zekai Kasap Abisinin yerine hiç talip olmamış! Yüksek karakterli biri oluşundan mı, hemşoluğundan mı?

Sizce hangisi?

Ali Rıza TIĞ / Pusula Gazetesi