Türk Büro-Sen Çankırı Şube Başkan Vekili Hüseyin Özden, “Bildiğiniz üzere kamu kurumlarının tamamına yakınında uzmanlaşmaya gidilmiştir. Uzmanlığa gidilen kurumların çoğunda personelin moral motivasyonu artmıştır. SGK çalışanları da doğumdan ölüme kadar 80 milyon vatandaşımıza yaşamlarının her anında hizmet vermektedir. Mevzuatı en yoğun ve karışık olan kamu kurumlarının başında SGK gelmektedir. Sürekli değişen mevzuatı takip etmek ve gelişmelere göre işlem yapmak dahi büyük bir özveri istemektedir.

Çankırı Türk Büro-Sen Şube Başkan Vekili Hüseyin Özden,
SGK’nın verdiği hizmetle, çalışanların aldığı ücretler arasında ciddi uçurumlar vardır. Kurum çalışanları iş yükü altında ezilirken, ne hak ettikleri ücretleri alabilmekte ne de kariyer yapabilecekleri bir yolları yoktur. Bu nedenle kurumun acilen uzman kadrolaşmasına ihtiyacı vardır.” dedi.

Devamında da; “SGK Başkanı Mehmet Selim Bağlı’ya  Genel Başkanımız başkanlığında oluşan heyet konuyu iletmiş ve sendikamızdan da destek beklediklerini belirtmişlerdir. “Biz de Türk Büro-Sen olarak bugüne kadar olduğu gibi çalışanların lehine olacak her konuda tüm gücümüzle yanlarındayız ve desteklediğimizin bilinmesini istiyoruz.“Biz her şeye karşı değil; her ŞER’e karşıyız” dedi.