Ajanskamu Net- MEB 513 şube müdürü atamasında sözlü sınav takvimi belli oldu.

Milli Eğitim Bakanlığı uzun bir sürenin ardından 2018 yılında 513 şube müdürlüğü kadrosuna atama yapacağını açıklamış ve duyuruya çıkmıştı. Şube müdürlüğü ataması yazılı sınav sonuçları 27 Nisan 2018 tarihinde açıklanmıştı. Bakanlık sözlü sınav takvimini belirledi.

ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ATAMASI

Milli Eğitim Bakanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü tarafından 1 Nisan 2018 tarihinde yapılan şube müdürlüğü yazılı sınavında 60 puan barajını aşan adaylar başarılı sayılırken atama yapılacak olan 513 kadronun 3 katı kadar aday sözlü sınava alınacak. Şube müdürlüğü sözlü sınavına çağrılacak olan 3 katı kadar adayın son puanı 81.5 de kaldı. Yani 81.5 puandan düşük puandaki adaylar barajı geçmesine rağmen şube müdürlüğü sözlü sınavına giremeyecekler.

SÖZLÜ SINAV TAKVİMİ
Milli Eğitim Bakanlığı Personelinin (MEB Personeli) Görevde Yükselme, Unvan Değişikliği ve Yer Değiştirme Suretiyle Atanması Hakkında Yönetmeliğin 16/1 maddesi hükmüne göre duyuruda ilan edilen 513 kadro için söz konusu sınav sonucunda mülakata girmeye hak kazanan adaylar 3-14 Eylül 2018 tarihlerinde arasında sözlü sınava girecekler. Adayların hangi tarihte saat kaçta nerede sözlü sınava alınacağı 10 Ağustos tarihinde ilan edilecek.