Trabzon Milli Eğitim Müdürü Hızır AKTAŞ, Müdür Yardımcısı Zekeriya TAŞAN, Şube Müdürü Burak FETTAHOĞLU ve çeşitli okullardan iştirak eden öğrencilerle birlikte Garnizon Komutanı Albay OkçinAKŞİT’imakamında ziyaret ettiler.

Söğütlü İl Jandarma Alay Komutanlığınagiden grup, 17 Aralık Cumartesi günü, Kayseri’de düzenlenen ve 14 şehidimizin olduğu hain terör saldırısını kınadı.

“Gün, Birlik ve Beraberlik Günü!”

Trabzon Milli Eğitim Müdürü Hızır AKTAŞ, “Kayseri’de yaşanan hain terör saldırısını kınıyoruz, lanetliyoruz. Bu hain saldırıda şehit düşen askerlerimize yüce Mevla’dan rahmet, yaralılarımıza tez vakitte şifa diliyoruz. Toplumsal duyarlılığı artırmak,üzüntümüzü bir nebzede olsa dile getirmek; vatanımız için, bayrağımız için, ezanımız için, huzurumuz için her an görevinin başında kahramanca mücadele eden, hudut boylarında nöbet tutan,çetin coğrafi ve iklim koşullarında dahi görevini sevgiyle ifa eden askerlerimizin yanında olduğumuzu göstermek için moral ziyaretine geldik.  Gün, birlik ve beraberlik günüdür. Milletçe birbirimize kenetlenme, tek yürek, tek yumruk olma günüdür. Aziz milletimizin başı sağ olsun.” dedi.

Ziyaretten çok memnun kaldıklarını belirten Garnizon Komutanı Albay Okçin AKŞİT, daha sonra,hep birlikte ziyaretin anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.