Bolu Belediyesinden çalışanlarını sevindirecek zam olayı geldi. Yapılan toplu görüşmeler neticesinde Bolu Belediyesi çalışanlarına yüzde 104,6 oranında bir zam yapmış olduğunu söyledi. Bolu Belediyesi çalışanlarının en düşük maaşı 12 bin liraya geldi. Bolu Belediyesi ve İş Sendikaları toplu görüşmeleri sonucundaki nihai karar, çalışanların mutlu olacağı yönünde çıktı.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ile Bolu Şube Başkanı İlhami Yurt arasında protokol imzalandı. İmzalanan protokol kapsamında Bolu Belediyesi çalışanların maaşlarına da yüzde 104,6 oranında zam yapmış olacak.

Belediye Başkanı Tanju Özcan’dan Zam Hamlesi!

Belediye Başkanı Tanju Özcan’dan Bolu Belediyesi çalışanlarını sevindirmeyi sağlayacak zam hamlesi geldi. Türkiye’de yüksek bir artışa imza atan Bolu Belediyesi, bu girişimleriyle de çalışanlarının mutlu olmasına neden oldu.

Buna göre son yapılan zam hareketliliğinden sonra belediyede çalışan en düşük çalışan maaşı 12 bin TL oldu.

Belediye Başkanı Özcan’dan Zam Sonrası Önemli Bir Açıklama Geldi!

Belediye Başkanı Tanju Özcan, çalışanlarına yönelik yüzde 104,6 oranında bir zam yapıldığını söyledi. Ayrıca 2024 yılındaki Ocak ayı açıklanacak enflasyon neticesinde de yüzde 5 oranında bir zam daha yapılabilme ihtimalinin söz konusu olduğunun altını çizdi. Buna göre 2024 Temmuz ayı itibariyle Bolu Belediyesi çalışanlarının maaşlarına yüzde 5’lik daha zamlı bir ücret tarifesi uygulanmış olacak.

Meclis lokantasındaki fiyatlar tartışma yarattı! Meclis lokantasındaki fiyatlar tartışma yarattı!