Sözcü gazetesinin gündem getirdiği haber Devletin memurları, AKP'li yeni il başkanına ziyaret için yarıştı başlığıyla verildi. 

Gazetede yer alan haberde 

 Eski başkanın istifası ile boşalan AKP İl Başkanlığına Şerafettin Yıldırım atandı. Yeni başkan koltuğuna oturur oturmaz, kentteki neredeyse tüm bürokratlar 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu. AKP İl Başkanı, ziyarete gelen bürokratlara sosyal medyadan tek tek teşekkür etti

YENİ BAŞKANA ZİYARET

Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, Şube Müdürü Levent Aytar ve Tapu İl Müdürü Osman Tosun, AKP'li İl Başkanı'nı ziyaret etti.

CUMHURBAŞKANI ve AK Parti  Genel Başkanı Tayyip Erdoğan, partisinin Merkez Karar Yürütme Kurulu toplantısının ardından, yaklaşık iki aydır boş olan AKP Elazığ İl Başkanlığı'na Şerafettin Yıldırım'ı atadı. Ramazan Gürgöze'nin istifasının ardından boşalan İl Başkanlığı görevine getirilen Yıldırım, koltuğuna oturur oturmaz kentteki neredeyse tüm bürokratlar 'hayırlı olsun' ziyareti için kuyruk oldu.

AK Partli başkana aralarında İl Gençlik Spor Müdürü ve İl Milli Eğitim Müdürü'nün de bulunduğu birçok bürokrat tebrik ziyaretinde bulundu. Bürokratların yeni başkanla çektirdikleri fotoğraflar da sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Yıldırım, ziyaretine gelenlere sosyal medya hesabından şöyle teşekkür etti: "Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, Gençlik ve Spor Şube Müdürü Levent Aytar ve Tapu İl Müdürü Osman Tosun'a hayırlı olsun ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum." .

İl Milli Eğitim Müdürümüz Feyzi Gürtürk ve heyeti hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyorum.

SÖZCÜ