Geçtiğimiz hafta sıkça gündeme gelen ve Ereğli Belediyesi ile Hatay’ın Dörtyol belediyesi arasında karşılıklı özel kalem müdürlerinin atandığı yazılıp çizilmişti.

Konuyla ilgili yeniden açıklama yapan CHP İlçe Başkanı Veysel Gönülal,  kamuoyunun doğru bilgilendirilmesini istedi.

İDDİALAR VAR!
Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli İlçe Başkanı Veysel Gönülal; “Geçtiğimiz hafta içerisinde Fulya Gürbüz isimli şahsın Dörtyol Belediyesinde Özel Kalem Müdürü olarak işe başlatılması, bunun karşılığında ise Dörtyol Belediye Başkanının oğlunun da Ereğli Belediyesinde Özel Kalem Müdürü olarak göreve başlatılacak olmasına dair haberler yerel ve ulusal basında genişçe yer almış, hatta Ereğli Belediye Başkanı Fulya Gürbüz isimli bayanı tanımadığını ulusal basın organlarına beyan etmiştir” dedi.

BU İDDİALAR DOĞRU MU?
Gönülal; “Bu olayla alakalı 27 Nisan 2021 tarihinde Dörtyol Belediyesi’nden ilişiği kesilen Fulya Gürbüz isimli şahsın naklinin Ereğli Belediyesi’ne olduğuna dair iddialar söz konusudur. Şimdi bu konuyla alakalı Ereğli Belediye Başkanlığına soruyoruz? Bu iddialar doğru mudur? Konu hakkında kamuoyunun bilgilendirilmesini talep ediyoruz” ifadelerini kullandı. 

EREĞLİ BELEDİYESİ’NİN ÖZEL KALEM MÜDÜRÜ KİM?
Tartışmalar ve açıklamalar devam ederken aynı zamanda yetkililerden sağlıklı bir açıklama yapılmazken Ereğli Belediyesi’nin resmi internet sitesinde Müdürler Bölümünde tüm müdürlerin isimlerinin yazılı olduğu halde Özel kalem Müdürü alanının boş kalması da dikkatlerden kaçmadı. Şimdi soruyoruz Ereğli Belediyesi’nde Özel Kalem Müdürü olarak kim görev yapıyor? İsmi neden açıklanmıyor?

Ereğlihaberleri.com