Akrep 24.Bölüm full tek parça Star tv canlı izleme linki  hızlı bir şekilde sitemizde yayınlanmıştır. STAR TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Akrep dizisinin yeni bölümü 3 Haziran Perşembe akşamı saat 20.00 itibariyle ekranlara geldi. 

Başrollerinde Demet Akbağ, Evrim Alasya, Bekir Aksoy ve Yusuf Çim gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Akrep bu hafta izleyenlerde büyük bir merak uyandırdı. 

Demet Akbağ ve Evrim Alasya’nın başrollerini paylaştığı Akrep dizisi 24. Bölümü yayınlandı. Akrep yeni bölümde; Ahmet'in yere yığılmasıyla Ferda yıkılır ve ne yaptığını sorgular. İşte 15 Nisan tarihinde yayınlanan Akrep 24.Bölüm...

Akrep 23. Bölümde ne olmuştu?

Ahmet, Efe’yi üzerine salan kişinin kim olduğunu öğrenmek için Ferda’ya baskı yaparken, Efe hastanede yaşam savaşı vermektedir. Merve, Efe’nin başına gelenlerden ötürü Perihan ve Ferda’yı suçlar. Ancak ne Perihan’ın ne Ferda’nın durmaya niyeti vardır ve bu kez Ahmet’i yavaş yavaş ölüme götürecek bir yol seçerler. Perihan, Ahmet’i ortadan kaldırmak için Ferda’ya zehir verir ve Ahmet’e zehri içirmesini tembihler. Böylelikle arkalarında hiçbir delil bırakmadan Ahmet’in hayatına son vereceklerdir. Ayşem, Aras’ın evlilik teklifini kabul eder ve ikili evlilik için hazırlıklara başlar. Bu durum Duru’yu iyice çıkmaza sürükler. Perihan ise Duru’ya bu evliliğin gerçekleşmeyeceğine dair söz verir. Ferda, Ayşem’i hatasından döndürmeye çalışırken, Ahmet bu evliliğin gerçekleşmesi için ısrar eder. Ferda, bir evlat olarak içinde kalanları gerçekleştirmek istediğini Perihan’a söyler. Böylelikle anne-kız birbirlerinde yarım kalan ne varsa tamamlamak için harekete geçerler. Birlikte geçirdikleri duygu dolu anlar ise anne-kızı birbirine daha çok bağlar.

Demet Akbağ ve Evrim Alasya’nın başrollerini paylaştığı Akrep dizisi 24.bölüm star izle linki yayınlandı. Akrep son bölümde; Perihan Ahmet'e ailesinden uzak durmasını söyler ve onu tehdit eder.  İşte Akrep Son Bölüm start tv full tek parça kesintisiz canlı izleme youtube linki…

Akrep 24. Bölüm Star Dizi izle

Akrep 24. Bölüm tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Akrep Dizisi Son Bölüm Star Özet: 

Ferda’nın Perihan’dan alıp Ahmet’e içirdiği zehir yavaş yavaş etkisini göstermeye başlar. Ahmet ölüme yaklaşırken, kimi zaman Ferda’nın Ahmet’e aşkı ağır basar ve onu zehirlemenin kararsızlığını yaşar. Bir yanda aşık olduğu Ahmet, diğer yanda ölüm döşeğindeki annesinin son isteği Ferda’yı zor durumda bırakır.

Efe iyileşir ancak içi Ahmet’e karşı intikam duygusu ile dolup taşar. Merve’nin karşı çıkmasına aldırış etmeden Ahmet’in ‘Ferda’ adını verdiği teknesini ateşe verir. Ahmet ise teknesini yakma cüreti gösteren ismin peşine düşer. Artık hayatını yoluna koymaya başlayan Efe, Merve’ye bir teklifte bulunur.

Annesinin Aras’ın hala Duru’ya aşık olduğunu ifade eden sözleri Ayşem’in içine kurt düşürür. Ayşem, Aras’ın cüzdanında Duru’nun resmini taşıdığını görünce aşkının karşılıksız olduğunu anlar. Tam da nikah tarihi alacakları gün Ayşem, Aras’a büyük bir sürpriz yapar. Aras, Ayşem’le nikah tarihi alacağını düşünürken hiç ummadığı bir şeyle karşılaşır.

Akrep Eski Bölümlerde Neler Oldu?

Perihan’ın, kızı Merve’yi kullanarak yaptığı hamle karşısında deliye dönen Ferda, karşı hamle yapmaya karar verir. Ferda, Fikret’i zorlayarak Perihan’ı çıldırtmak ister. Fikret’e tek çözümün evlilik olduğunu söyleyen Ferda, bu konuda tüm kozlarını oynayacaktır. Ancak, gün geçtikçe şüpheleri ile Ferda’ya olan tutkusu arasında git gelleri artan Fikret, bu çözüme onay vermez. Annesinin Fikret’le ilişkisini öğrenen Merve, Perihan’ın daveti ile ne kadar içten içe istemese de Emgen Malikanesi’nde kalmaya başlar, annesi ve varlığını yeni öğrendiği eniştesi arasındaki ilişkiyi bilmesine rağmen bu konuda tek kelime etmeyen Aras’a da tavır alır. Merve, hem annesi hem sevdiği tarafından hayal kırıklığına uğramanın kızgınlığı ile Perihan’a kırgınlığını bir süre rafa kaldıracaktır. Fikret, Ferda’nın evlilik fikrine olumlu tepki vermeyince gerginlik artar. Ferda’nın baskısından gözü korkan Fikret, Perihan’dan yardım isteyecek hale gelir. Perihan, Ferda’yı Fikret’ten uzaklaştırmak için elindeki büyük kozu oynamaya karar verir. Ferda ise, Aras’ı tekrar ele geçirmek için gölde çektiği görüntüleri ortaya çıkarır.

Ferda, Fikret’in sorgulamaları karşısında atağa geçer ve Fikret’i suçlamaya başlar. Ferda’nın manipülasyonu karşısında Fikret geri adım atıp özür diler. Hastanede olayların kontrolünü kaybetmenin gerginliğini yaşayan Perihan, bir de Hacer’den Ferda’nın evine geldiğini öğrenince, harekete geçer! Kendi evine gizlice giren Perihan; Fikret’e, Ferda’nın gerçek yüzünü göstermek için adeta bir ajan ibi çalışır! Evdeki bebek kamerasını gizli kamera olarak kullanacağı bir oyun kurar,, amacına da ulaşır! Fikret, yeniden Berna’nın öldürüldüğünden şüphelenmeye başlar. Berna’nın öldüğü gün Aras ve Ferda’nın hangi hastanede olduğunu araştırır. Ferda, Fikret’i geri kazanmak için yeni bir hamle yapar ve onu Sapanca’daki eve getirir. Perihan, Fikret’in Ferda’nın yörüngesinden çıkamayacağını anlayınca, Ferda’yı kendi silahıyla vurmaya karar verir ve Merve’yi alarak Sapanca’ya gider! Tüm bu olup biten, hepsinin aklını karıştırır! Neler olup bittiğini öğrenmek için daha çok soru sormaya başlarlar! Aras ise tamamen paniklemiş bir hale gelir.

Akrep Dizisi Nerede Çekiliyor?

İstanbul'un Beykoz ilçesinde çekimler devam eden Akrep dizisinin, bazı sahneleri ise İstanbul'da Büyükçekmece gölünde devam ediyor. Beykoz'da bulunan eski bir kundura fabrikasının da film platosu olarak kullanıldığı ve dizinin iç mekan çekimlerinin burada yapıldığı aktarıldı. Ayrıca dizinin bazı sahnelerin de Kocaeli'nin Darıca ilçesindeki dizi platolarında çekildiği kaydedildi.

Akrep Dizisi Oyuncu Kadrosu

Demet Akbağ (Perihan), Evrim Alasya (Ferda), Bekir Aksoy (Fikret), Yusuf Çim (Aras), Demet Gül, Müge Su Şahin (Merve), Esila Umut (İpek), Taha Baran Özbek, Pelin Uluksar