Show TV ekranlarında yayınlanacak olan Cam Tavanlar dizisinde Cem karakterine can verecek olan Kubilay Aka’nın hayatı diziyi yakından takip edenler için merak içerisinde araştırılıyor.

Cam Tavanlar Cem Kimdir?
Cam Tavanlar’da Leyla ile kıyasıya bir rekabetin içerisinde olacak Cem, ilerde tutkulu bir aşka dönüşecek olan sevgisinin mimarinin Leyla olduğunun farkına varacak. Peki, Kubilay AkaKubilay Aka Kimdir?
5 Mayıs 1995 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Kubilay Aka, üniversite eğitimini Eskişehir Anadolu Üniversitesi’nde tamamladıktan sonra Muğla’da yaşamaya ve çalışmaya başladı. Muğla’da özel bir havaalanında çalışırken keşfedilen Aka, Vatanım Sensin dizisinde deneme çekimlerine başladı. kaç yaşında, nereli, evli mi?

2016 senesinde Vatanım Sensin dizisinde canlandırdığı Ali Kemal karakteriyle adından söz ettiren Aka, yeni sezonda Ay Yapım imzası olan ve izlenme rekorları kıran Çukur dizisinde Calsun karakterine can verdi.

2018 senesinde ‘Aşk Bu Mu?’ isimli ilk sinema filminde yer alan Aka, Cem Yılmaz’ın Arif V 216 filminde konuk oyuncu olurken Aşk 101 adlı dizide de Kerem karakterini canlandırdı.

Yer Aldığı Dizi ve Filmler

2016 – Vatanım Sensin
2017 – Çukur
2018 – Aşk Bu mu?
2018 – Arif v 216