Acun Ilıcalı'nın dijital platformu Exxen'de yayımlanan Konuşanlar programının sunucusu Hasan Can Kaya’nın Haziran ayından Çeşme’de Sevil İlayda Koçak isimli bir kadınla yakınlaştığı iddia edildi. Kendisinden 6 yaş büyük Sultan San ile aşk yaşayan Hasan Can Kaya’nın Sevil İlayda Koçak ile olan pozları sosyal medyaya damga vurdu.

Sosyal medyayı sallayan iddialar sonrasında Hasan Can Kaya’nın hayatı merak konusu oldu. Peki, Hasan Can Kaya kimdir? Hasan Can Kaya’nın sevgilisi kimdir? Hasan Can Kaya kaç yaşında, nereli?

HASAN CAN, SEVİL İLAYDA KOÇAK İLE KADINLA YAKINLAŞTI

Hasan Can Kaya'nın geçtiğimiz haziran ayında Sevil İlayda Koçak isimli bir kadın ile Çeşme'deki bir mekanda tanıştığı öne sürüldü. Hasan Can Kaya, daha sonra bir grup erkek arkadaşı ve Sevil İlayda Koçak ile birlikte poz verdi.

Hasan Can Kaya ile Sevil İlayda Koçak'ın yaz ayında yakınlaştığı iddia edildi. Hasan Can Kaya'nın yaz ayında çekilmiş bu fotoğrafa ilişkin ne açıklama yapacağı merak konusu oldu.

Geçtiğimiz dönemlerde BKM’de de işler yapan Kaya, formatı kendisine ait olan Konuşanlar programı ile Youtube’da kısa sürede popülerliğe ulaştı. Dönem dönem ünlü isimleri de programda ağırlayan Kaya, programını 1 Ocak 2021 itibariyle Exxen platformuna taşıdı.

Leman Kültür’de düzenle olarak stand up yapan Kaya, çeşitli komedi programlarında oyunculuk ve yönetmenlik de yaptı.

Ünlü komedyen programında da sıklıkla bahsettiği Sultan San ile birlikteliğini devam ettiriyor.