Kanal D yeni bir dizi için kolları sıvadı. Son dönemler ismini sıkça duyduğumuz Gülseren Budayıcıoğlu'nun kaleminden, gerçek yaşam hikayeleri bir diziye daha uyarlanıyor. Bu kez ise bir başka hikaye, Camdaki Kız ismiyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Camdaki kız dizisinde kimler oynayacak, Camdaki Kız ne zaman başlayacak? merak konusu.

Yeni sezona damga vuran ve en çok konuşulan dizilerden Kırmızı Oda ve Masumlar Apartmanı'na yeni bir dizi daha dahil oluyor. Reytingleriyle kanalların yüzünde çiçekler açtıran iki dizinin yanı sıra Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin hikayesi de Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun eserlerinden uyarlanmakta. Danışanlarının yaşam hikayelerinden derlediği ve gerçek hadise ve sevilen karakterlerden oluşan kitaplardaki hikayeler, dizilere uyarlandıkça diziseverleri mest etmeye devam ediyor.

Senaristler tarafından Budayıcıoğlu’nun kitabından alıntılanan diziler, çok değiştirildi örneğin İstanbullu Gelin, ama olayın hakikatını Kırmızı Oda’da Alya’nın hikayesini izlerken daha iyi anladı seyirci. Çünkü kitaptaki Süreyya, İstanbullu Gelin’dekinden çok farklıydı ve Kırmızı Oda’da Alya’nın şizofren annesiydi aslında.

Müjdeli haber, Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından yeni bir hikaye daha diziye uyarlanacak. TV dünyasına yeni ve iddialı bir yapımın daha ekleneceği haberini Gazeteci Birsen Altuntaş, tv100’deki yazısında paylaştı. Yine aynı yazarın kitabından alıntılanan hikaye ile ilgili çalışmalar başlamış durumda.

Doğduğun Ev Kaderindir, Masumlar Apartmanı ve Kırmızı Oda’nın yapımcısı OGM Pictures, bir başka proje için kolları sıvadı! Yeni dizinin ismi ise Camdaki Kız olacak.

Güçlü hikaye, başarılı yönetmen ile beraber iddialı bir yapımın gelmekte olduğu anlaşılıyor. Merak edilen konu ise şimdi bu dizide kimlerin oynayacağı? Henüz netleşmeyen fakat hızla devam eden çalışmalar nihayetinde dizinin çekimlerinin de Şubat ayında başlaması planlanırken başroller de yakında belli olacaktır muhtemelen!