Kefaret 16.Bölüm ful ltek parça linki  hızlı bir şekilde sitemizde yayınlanmıştır. FOX TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Kefaret dizisinin yeni bölümü 7 Mart  Pazar akşamı saat 20.00 itibariyle ekranlara geldi.

Başrollerinde Nurgül Yeşilçay ve Mert Fırat gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Kefaret bu hafta izleyenlerden büyük beğeni aldı. 

Kefaret 15.bölümde ne olmuştu? Fox tv dizi izle

Polis baskınını önceden haber alan Arzu kayıplara karışırken Ahmet, Sinan tarafından gözaltına alınıp emniyete götürülür. Sude yeni yuvasına alışmaya çalışırken Zeynep kızı geri alabilmek için hukuki bütün yolları denemeye karar verir ancak koruyucu anne olma başvurusu reddedilir. Emniyette Arzu’nun Cansu’yu yurt dışına kaçırma planları yaptığını öğrenen Ahmet çok öfkelenir. Arzu aşklarını doludizgin yaşadıklarını düşünürken Ahmet için geri sayım başlamıştır.

Fox Tv ekranlarının sevilen dizisi Kefaret 16. Bölümü yayınlandı. Kefaret son bölümde; Polis baskınını önceden haber alan Arzu kayıplara karışırken Ahmet, Sinan tarafından gözaltına alınıp emniyete götürülür. İşte 7 Mart 2021 tarihinde yayınlanan Kefaret 16. Bölüm ful ltek parça linki

Kefaret 16. Bölüm izle Fox tv izle

Kefaret 16. Bölüm tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

7 Mart  2021 tarihinde yayınlanan Kefaret dizisinin son bölümünde neler yaşandı. İşte son bölümünü özeti: 

Sinan’ın Sude’nin koruyucu babası olması için Zeynep ile evlenmesi ve çiftliğe yerleşmesi gerekmektedir. Ahmet, Arzu ile tutkulu bir birlikteliği sürdürürken Meltem kocasının ihanetini belgelemesi için bir dedektif tutar. Sinan, Cansu’yu kaçırılmadan önceki hayatını hatırlayabilmesi için geçmişinde bir yolculuğa çıkarmaya karar verir. Ahmet, Arzu’nun daha fazla suça bulaşmasını engellemek için Sinan ile iş birliği yapar. Tuttuğu dedektifin işini iyi yapmadığını düşünen Meltem harekete geçer ve bütün planları alt üst eder.

Kefaret dizisi konusu nedir?

Kefaret dizisinin 15. bölümü full tek parça linki yayınlandı. Fragmanda, daha önce masalsı bir hayata sahip olan ancak bir anda aldığı nefes dışında her şeyini kaybeden Zeynep’in (Nurgül Yeşilçay) hikayesi gözler önüne seriliyor.

Kefaret dizisi oyuncuları kimdir?

  • Zeynep Gökmen – Nurgül Yeşilçay
  • Sinan Demir – Mert Fırat
  • Ahmet Çınarlı – Yurdaer Okur
  • Meltem Serez – Özge Özacar
  • Nil Anıl – Ege Kökenli
  • Arzu Kendir – Mine Kılıç
  • Münevver Demir – Ayşegül Cengiz
  • Zeki Köse – Tolga Güleç