Kefaret 22. Bölüm full tek parça canlı youtube izleme linki  hızlı bir şekilde sitemizde yayınlanmıştır. FOX TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Kefaret dizisinin yeni bölümü 18 Nisan Pazar akşamı saat 20.00 itibariyle ekranlara geldi.

Başrollerinde Nurgül Yeşilçay ve Mert Fırat gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Kefaret bu hafta yayınlanacak mı?

Fox Kefaret 21.bölümde ne olmuştu?

Ahmet hapse giren Arzu’yu kaybetmenin şokuyla geldiği Zeynep’in evinde de barınamaz ve Meltem’in yanına dönmek zorunda kalır. Elif’in ziyareti sonucu Arzu büyük bir ruhsal çöküntü yaşar ve mahkeme, tedavisinin hastanede devam etmesine hükmeder.  Sinan, Kadir’in oğlu Kemal’in kumar borçları yüzünden aldığı ölüm tehditlerini araştırmaya başlar. Tehditlerin kaynağına ulaşan Sinan’ın sevdiklerinin başına büyük dertler açılır. Fulya ve Emre ve Münevver ile Kadir’in  Zeynep’in bahçesindeki çifte düğün hazırlıkları düğüne birkaç saat kala sürpriz bir gelişme ile yarım kalır. 

Fox Tv ekranlarının sevilen dizisi Kefaret 22. Bölümü yayınlandı. Kefaret son bölümde; Başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur’un paylaştığı sevilen dizi Kefaret 22.bölümü yayınlandı. Kefaret son bölümde; Ahmet hapse giren Arzu’yu kaybetmenin şokuyla geldiği Zeynep’in evinde de barınamaz ve Meltem’in yanına dönmek zorunda kalır.  İşte 18 Nisan 2021 tarihinde yayınlanan Kefaret dizisinin 22. bölüm tek parça linki…

Kefaret 22. Bölüm Fox Canlı izle

Kefaret 22. Bölüm tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Kefaret Son Bölüm Özeti:

Sinan ve Emre kaçırılan Zeynep ve Münevver’in peşine düşerler. Hapse giren tefecinin kızı Nisa rehinelerin hayatları karşılığında yüklü bir fidye talep etmekte, Sinan ve Emre ise Zeynep’in yol boyunca bıraktığı ilginç izleri takip ederek hedefe yaklaşmaktadır. Baskını haber alan Nisa, herkesten gizli fidyeyi ödeyen Kadir’den aldığı paralar ve rehinelerle birlikte yeniden kayıplara karışır. Baskın yaptığı için tekrar tehdit edilen Sinan son çare olarak elindeki tek malı, evlerini satar. Evsiz kalan Münevver Sinan’a çok büyük tepki verecektir.

Kefaret dizisi konusu nedir?

Kefaret dizisinin 15. bölümü full tek parça linki yayınlandı. Fragmanda, daha önce masalsı bir hayata sahip olan ancak bir anda aldığı nefes dışında her şeyini kaybeden Zeynep’in (Nurgül Yeşilçay) hikayesi gözler önüne seriliyor.

Kefaret dizisi oyuncuları kimdir?

  • Zeynep Gökmen – Nurgül Yeşilçay
  • Sinan Demir – Mert Fırat
  • Ahmet Çınarlı – Yurdaer Okur
  • Meltem Serez – Özge Özacar
  • Nil Anıl – Ege Kökenli
  • Arzu Kendir – Mine Kılıç
  • Münevver Demir – Ayşegül Cengiz
  • Zeki Köse – Tolga Güleç