Survivor Ayşe hangi sporu yapıyor merak ediliyor. TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor izleyenlerine nefes kesici anlar yaşatmaya devam ediyor. Ünlüler ve Gönüllüler yarışması tüm hızıyla devam ederken Survivır Ayşe'nin ne iş yaptığı da merak konusu oldu.

SURVİVOR AYŞE HANGİ SPORU YAPIYOR?

23 Mayıs 2000 tarihinde dünyaya geldi. 20 yaşındaki Survivor yarışmacısı halen üniversite eğitimini sürdürüyor ve 2. sınıfta öğrenim gördüğünü belirtmektedir. Ayşe Yüksel, Düzce Üniversitesi'nde okumaktadır. Çocuk yaşlardan itibaren sporun pek çok farklı branşıyla ilgilendiğini de aktarıyor.

Ortaokulda masa tenisi eğitimi alan Ayşe Yüksel, ortaokul 7. sınıfta haltere başladı ve Türkiye'de 3. oldu. Ayşe Yüksel, halterdeki bu başarısını 1 yıl devam ettirdikten sonra voleybola geçtiğini söylüyor. Survivor Ayşe, mahalli ligde tam 6 yıl boyunca oynadığını belirtiyor. Ayşe Yüksel voleybol kariyerinin 2. yılında tenis antrenörlüğüne başladığını ve 4 yıldır tenis antrenörlüğüne devam ettiğini vurgulamaktadır. Yüksel, lisede basketbol okul takımında 3 oynadığını söylüyor. Eğitimine halen devam ettiğini aktaran Ayşe Yüksel, Düzce Üniversitesi'nde 1 yıl futsal oynadığını, yüzme dersi aldığını söylüyor. Yüksel aktif olarak tenis hocalığı görevini yürütmektedir.