Survivor 2023 sezonu için nefesler tutuldu. Dünyanın en zor yarışması Survivor’ın Türkiye versiyonunda geri sayım başladı. 2023 Survivor yarışması için gözler Acun Ilıcalı’dan gelecek açıklamalara çevrilmişti. Yarışmanın yeni sezonunda kadro merak edilirken Candaş Tolga Işık ile Az Önce Konuştum’un konuğu olan Acun Ilıcalı Survivor ile ilgili konuştu.

SURVİVOR’DA KİMLER OLACAK?

Candaş Tolga Işık ile Az Önce Konuştum’un konuğu olan Acun Ilıcalı, 2023 Survivor yarışması hakkında bilgiler verdi. Ilıcalı, “Survivor’da bu sene aklın da ön planda olduğu bir döneme geçiyoruz şu anda. Biraz Özge Ulusoy, Pascal Nouma dönemini özledim, o Survivor’ın tadını vermek istiyorum. Hem aklı olup hem de belli bir becerisi olan Survivor canlandırıyoruz kafamızda” dedi.

SURVİVOR YENİ SEZON NE ZAMAN?

Survivor'ın Masterchef Türkiye’nin sezonu tamamlamasının ardından başlaması bekleniyor.

SURVİVOR BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

TV8'in resmi sosyal medya hesabından Survivor 2023 sezonu ile ilgili bir video paylaşılmış, Survivor 2023 başvurularının başladığı bildirilmişti.

Acun Ilıcalı, yeni sezon sloganını ''Survivor Akıl Oyunları'' olarak duyurdu ve açıklamasında "Survivor 2023'e hazır mısınız? Bu seneki sloganımız şu: Survivor akıl oyunları! Ada yaşamı ya da performansın dışında aklın da ön planda olduğu yeni bir Survivor geliyor. Yaşım var, hafif kilom var, çok yüzemem, çok koşamam demeyin, belki de pratik zekanız size oyunları kazandıracak. Hemen başvurun ve Survivor 2023'e katılma şansına sahip olun.'' ifadelerini kullandı.

Başvurular TV8 kanalının sitesi üzerinden alınıyor.