Atama bekleyen 20 bin atamadan sonra ek 40 bin öğretmen ataması için uzun zamandan beri büyük bir mücadele veriyor. Bu süreçte Bakan Ziya Selçuk'un öğretmen atamalarına dair bir çok açıklaması oldu.

Atama bekleyen öğretmenler dün Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'a ek öğretmen atama talebini iletmişti ve bu konuşmalarda öğretmen ihtiyacı olmadığı yönünde bir söylem olmuştu. Öğretmen ihtiyacı konusu Sayın Cumhurbaşkanına en iyi şekilde izah edecek ve anlatacak kişi tabiki Bakan Ziya Selçuk'tur.

Atama bekleyen öğretmenler twitterda #MebÖğrtAçığınıAçıkla hastagi ile Bakan Ziya Selçuk'un öğretmen ataması sayısını açıklamasını istiyorlar.


 Bakan Ziya Selçuk'un 3 ay önce katılmış olduğu bir canlı yayında 20 bin ek atama sonrasında MEB'de öğretmen ihtiyacını açıklamasına siz değerleri okurlarımıza aktarıyoruz.

Bakan Ziya Selçuk açıklamasında 20 bin öğretmen atamasından sonra 74 bin civarında öğretmen açığının olduğunu ifade etmişti.

Özetle Öğretmen açığı noktasında en yetkili ve bilgili olan kişi Bakan Ziya SELÇUK en son atamadan sonra öğretmen açığını zaten açıklamış