Hürriyetçi Eğitim Sen Genel Başkanı Levent KURUOĞLU, Kayseri'de Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Aynı zamanda Turan Derneği Genel Başkanı All Ihsan Öztürk'e yapılan saldırıyı kınadı.

Kayseri'de Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Aynı zamanda Turan Derneği Genel Başkanı. Ömrünü Türk Dünyası'na ve Türk Dünyası'ndan gelen öğrencilere hizmetle geçiren aktivist ve Hürriyetçi Eğitim Sen Genel Başkan Yardımcısı All Ihsan Öztürk'e yapılan saldırıyı kınayan ve sert tepki gösteren Levent Kuruoğlu, Öztürk'ün PKK'llarca  hedef alınmış olabileceğini söyledi.

Hürriyetçi Eğitim Sen Genel Başkanı Levent KURUOĞLU yazılı basın açıklamasında saldırıyla ilgili şunları söyledi:

PKKLILAR MI SALDIRDI?

All Ihsan Öztürk; Kayseri'de Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Aynı zamanda Turan Derneği Genel Başkanı. Ömrünü Türk Dünyası'na ve Türk Dünyası'ndan gelen öğrencilere hizmetle geçiren bir aktivist. Sendikamızın Genel Başkan Yardımcısı. Tüm bu faaliyetlerinden dolayı acaba PKK'llarca mi hedef alınmış olabilir? Yoksa Rusya, Çin hatta Ermenistan yanlısı olan çevrelerce mi? Zira Ali İhsan Öztürk okul çıkışında bir markette kalleşçe saldırıya uğradı. Eli öpülesi bir öğretmen, bir eğitim çalışanı darp edildi.

Tüm bu faaliyetlerinden dolayı acaba PKK'llarca mi hedef alınmış olabilir? Yoksa Rusya, Çin hatta Ermenistan yanlısı olan çevrelerce mi? Zira Ali İhsan Öztürk okul çıkışında bir markette kalleşçe saldırıya uğradı. Eli öpülesi bir öğretmen, bir eğitim çalışanı darp edildi.

Üç maymunu oynayarak makam ve mevki avcılığı yapanlardan bakalım bir açıklama gelecek mi ? Belli bir merkezden yapılan organize saldırılar başkalarındakini değil kendi fikirlerini aciz duruma düşürür. "Hürriyet ve istiklål benim karakterimdir" diyenler de 100 sene önce şahsi çıkarlarını müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edenlerce zulme uğramıştı. O günden bugüne yılmak yok, vazgeçmek yok.

Hürrriyetçi hak arama mücadelemiz kutsalımızdır

Yeni kurulmuş olmasına rağmen büyük bir teveccühe mazhar olan sendikamız kısa sürede ilgi odağı haline geldi. Kurulduğumuz dakikadan itibaren "Fikri Hür, Vicdanı Hür, irfanı Hür" eğitim çalışanlarının adresi olduğumuzu söylüyor ve ilan ediyoruz. Bağımsız ve özgür sendikacılıktan kim rahatsız oluyorsa olsun ilkelerimizden taviz vermeyeceğiz. Eğitim çalışanlarının hak arama mücadelesinin menfaate pazarlanmasına hiçbir zaman göz yummayacağız. Eğitimcilere yönelik şiddeti tüm enstrümanları ve arka planıyla birlikte lanetliyoruz. Sendikal kadrolarımız hayatın her alanında doğruya doğru, yanlışa yanlış deme olgunluğundadır. Hürrriyetçi hak arama mücadelemiz kutsalımızdır ve bu yoldan bir adım bile geri atmayacağız. "Meydanı boş bırakmayacağız. Hür sendikacılık mevzilerini asla terk etmeyeceğiz."

Yapılan saldıranlar nedeniyle Adalet Bakanı'ndan, İçişleri Bakanı'ndan ve Siyasi Partilerin Genel Başkanlarından görüşme talep edeceğiz. Faillerin ve azmettiricilerin adalet önünde hesap vermesi için elimizden geleni ardımıza koymayacağız. Ant olsun özgürlüğe!..."

KAYNAK: KAPSAMHABER