Sağlık-Sen Genel Başkanı Semih Durmuş savrulmaya devam ediyor. Göreve geldiği iki yıllık süre içinde lüks araba saltanatı, astronomik maaşı ve sıfır çektiği toplu sözleşme görüşmeleri ile şöhret kazanan Sağlık-Sen Genel Başkanı Semih Durmuş savrulmalarında da hız kesmiyor.

Başarısız sendikacılığı nedeniyle üye istifaları ile zor günler geçiren Durmuş, yarın için Sağlık Bakanlığı önünde eylem kararı almıştı.  Sağlık Bakanlığı önünde yapılacağı iddia edilen eylemin şekli ve içeriği konusunda ise şube başkanlarının haberinin olmaması  tepkilere neden olmuştu.

Alınan Eylem Kararı ile İlgili Haberimiz İçin Tıklayınız

İlk önce "Eylem Yapsak da bir şey çıkmaz" sözlerini sarfeden ardından eylem kararı alan Sendika Genel başkanı bu sefer de Son dakika alınan eylem kararını yine bir son dakika SMS' ile iptal edildi.

Şube başkanlarına gönderilen SMS'te Ankara Valisi Vasip Şahin'in Sağlık-Sen Genel Başkanı Semih Durmuş'u arayarak eylem için güvenlik durumunun uygun olmadığının belirtildiği ifade edildi.

Son dönemde hızlı savrulmalar yaşayan Sağlık-Sen'in bu açıklamasının tatmin edici olmadığı iddia ediliyor.

Sağlık-Sen'in şube başkanları tarafından onaylanmadan alınan eylem kararının "Vali aradı da iptal ettik" denmesi ise teşkilatta şaşkınlık yarattı.

Sağlık Sen Genel Başkanı Semih DURMUŞ haber ajansına verdiği röportajda "Eylem Yapsak ta bir şey çıkmaz" sözleriyle gündeme gelmiş ve sağlıkçılardan büyük tepki toplamıştı. 

İşte o skandal sözlerle ilgili haberimiz İçin Tıklayınız