Sağlık-Sen Genel Başkanı Semih DURMUŞ dün gündeme getirdiğiğimiz haberimizde,  haber ajansına verdiği röportaj sırasında Mikrofonu Açık Unuttu: "Eylem Yapacağız ama Bir Şey Çıkmaz!" diyerek Skandala İmza Atmıştı. Skandal sözler ajansın mikrofonları tarafından da kaydedllmişti. 

Haberimizin ardından gelecek tepkilerden çekinen Semih DURMUŞ başkanlar kurulunda "Eylem yapcağız ama bir şey çıkmz " diyerek acziyetini ortaya koyduğu eylem kararını almak zorunda kalşdı. 

Başkanlar kurulunun ardından alınana eylem kararını sosyal medyadan duyuran Semih DURMUŞ bu kararıyla da tepki çekti.

İşte O karar:

Göreve geldiği iki yıllık süre içinde lüks araba saltanatı, astronomik maaşı ve sıfır çektiği toplu sözleşme görüşmeleri ile şöhret kazanan Sağlık-Sen Genel Başkanı Semih Durmuş hız kesmiyor. Başarısız sendikacılığı nedeniyle üye istifaları ile zor günler geçiren Durmuş yönetiminde oluşan çatlak da söylentiler arasında yer alıyor. Yaşanan sendikal başarısızlıktan usanan şube başkanlarını artık bazı genel başkan yardımcılarının da haklı bulduğu ve bıçağın kemiğe dayandığını söylemeye başladığı iddia ediliyor. Tüm bu yaşanan başarısız süreçleri değerlendirmek için  17 Mart 2021 tarihinde Kızılcahamam'da toplantı yapmaya mecbur bırakılan Semih Durmuş ise şaşırtıcı bir kontraatak peşinde gözüküyor.

Durmuş, anlaşıldığı kadarıyla bu sayede gündemi değiştirerek kendi adına sahada bir rahatlama yaşamak istiyor. Oysa son dakika ve hiçbir şube başkanı ile görüşmeden alınan eylem kararının aslında bir tiyatro olduğunu bizzat kendisi iki gün önce itiraf etmişti. Sağlık Bakanlığı önünde yapılacağı iddia edilen eylemin şekli ve içeriği konusunda ise şube başkanlarının haberinin olmaması  tepkileri daha da artırıyor.

İşte o haberimiz Mikrofonlar Açık Unutulunca Basına yansıyan O Skandal Sözler: 
Mikrofonu Açık Unuttu: "Eylem Yapacağız Ama Bir Şey Çıkmaz!" diyerek Skandala İmza Attı (Resme Tıklayınız)