MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Twitter üzerinden bir mesaj yayınlayarak Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ve çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.

Bahçeli mesajında: Üstün bir gayret gösteren Milli Eğitim Bakanımızı ve mesai arkadaşlarını hassaten kutluyor, başarılar diliyorum, dedi.

Devlet Bahçeli’nin , Bakan Ziya Selçuk’a sahip çıkıp nezaketli bir şekilde kamuoyuna mesajı ve zamanlaması gözlerden kaçmadı .

Genel Başkan Devlet Bey’in bu mesajına Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk teşekkür ederek karşılık verdi .

Bakan Selçuk mesajında; Eğitim alanında tüm dünyanın zorlu bir geçiş süreci yaşadığı şu günlerde öğrencilerimizin öğretmenlerimizle buluşmasına dair bu anlamlı mesajı için Sayın Devlet Bahçeli’ye teşekkür ediyorum, açıklamasında bulundu.

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Mustafa Safran’da Twitter üzerinden bir açıklama yaparak , Genel Başkan Devlet Bahçeli’ye vermiş olduğu destekten ötürü şükranlarını sundu.

Safran mesajında; Evlatlarımızın sorumluluğunu yüreğimizde hissederek çalışıyoruz. Salgın, işimizin tabiatında zaten var olan zorluklara yenilerini ekledi. Dünya ne yapacağını bilemezken biz, yapmaya başladık. Aksaklıklar olur, düzeltilir. Zatıalinize desteğinizden ötürü şükranlarımı sunuyorum, dedi.