Film indirmek isteyenler için yasal ve ücretsiz bir platform bulmak çok kolay değil. Genellikle ücretli üyelik gerektiren web sitelerinde bu mümkün olabilmektedir. Ancak internet dünyasında yurtdışı kaynaklı da olsa birçok ücretsiz film indirme sitesi mevcut. Bu siteler sayesinde filmler izleyebilir, indirebilirsiniz. Bazılarını sizler için listeledik...

Puhu TV, Internet Archive, Classic Cinema Online, Movies Found Online, Open Culture, Popcornflix, Public Domain Torrents siteleri ile internetten bedava film izleme, indirme yapabilirsiniz...

Internet Archive yaklaşık 25 yıllık bir site. Tamamen herkese açık ve ücret talep etmeyen bir dijital film kütüphanesi. Site içerisinde sadece filmler yok. Başka bir sürü kategoride download işlemi yapabileceğiniz yasal bir site. Film indirme sitesi arayanlar için eşsiz bir kaynak olabilir.

Classic Cinema Online youtube platformunu da kullanarak yüzlerce filmi ücretsiz olarak kullanıcılarına sunabiliyor. İndirmek ve izlemek için eski korku filmleri arıyorsanız bu site tam size göre olabilir. Youtube üzerinden çeşitli eklentilerle filmleri bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

Movies Found Online Korku, drama, animasyon, suç, gerilim ve daha birçok türde filme erişebileceğiniz yine yabancı kaynaklı bir platform. Film indirmek isteyenler için ücretsiz ve yasal bir site.

Open Culture sitesi de yine internetten film indirmek, izlemek isteyenler için biçilmiş kaftan bir platform. Amerikan filmlerinin dışında farklı ülke filmlerinin de bulunabileceği Open Culture platformu kullanıcılarına filmler dışında farklı alanlarda da kaynaklar sağlıyor.

Popcornflix akıllı cihazlar için uygulaması da olan bir film izleme sitesi. Yurtdışı kaynaklı olan bu sitede güncel bazı filmleri dahi bulabiliyorsunuz.

Public Domain Torrents sitesi de yine yurtdışı kaynaklı yasal bir site. Torrent olarak film indirilebilecek olan bu yasal film indirme sitesinde çoğunlukla siyah beyaz ve bağımsız yapımlar yer alıyor.

Puhu Tv Yerli yabancı dizi ve filmleri kullanıcılarına ücretsiz sunan bir yerli site. Üstelik ücretsiz olmasına rağmen üyelik bile istemiyor.

Youtube platformunda da bazı filmleri ücretsiz izleme şansınız var.