Ajanskamu.Net- Meteoroloji Çankırı, Ankara, Kırıkkale, Çorum, Amasya, Samsun, Adıyaman, Konya, Bitlis, Şırnak, Hakkari ve Bursa illeri için kar yağışı uyarısında bulundu. Bu illerde bugün kar yağışı etkisini gösterirken veliler ve öğrenciler 'yarın okullar tatil mi?' sorusuna cevap arıyor. Çankırı, Ankara, Kırıkkale, Çorum, Amasya, Samsun, Adıyaman, Konya, Bitlis, Şırnak, Hakkari ve Bursa'da 7 Ocak Pazartesi günü okullar tatil olacak mı? İşte detaylar...Meteoroloji'nin uyardığı illerden Ankara, Çankırı ve Kırıkkale illerinde kar yağışı dün gece saatlerinde başlamıştı. Çorum, Amasya, Samsun, Adıyaman, Konya, Bitlis, Şırnak, Hakkari ve Bursa illerinde bugün sabah karşı başlayan ve gün içerisinde etkisini gösteren kar yağışı nedeniyle bu illerde okulların tatil olup olmayacağı yönünde henüz bir açıklama gelmedi.

Yarın okullar tatil mi? 7 Ocak il il kar tatili olan iller belli olmaya başladı.

Kar tatili haberleri peş peşe gelmeye devam ediyor. Samsun'un Vezirköprü ilçesi, Kastamonu, Konya'nın Beyşehir ilçesi, Çorum, Çankırı ve Kırıkkale'de olumsuz hava koşulları nedeniyle okullar tatil edildi. İşte, 7 Ocak Pazartesi günü kar tatili olan iller.

BOLU

Kente etkili olan kar yağışı nedeniyle okullarda eğitime yarın bir gün ara verildiğini duyurdu.

UŞAK

Uşak'ta etkili olan kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime yarın ara verildi.

ÇANKIRI

Çankırı'da il genelindeki tüm okullarda eğitime bir gün ara verildi.

SAMSUN

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde yoğur kar yağışı nedeniyle eğitime bir gün ara verildi.

KASTAMONU

Kastamonu'da yoğun kar yağışı nedeniyle kent merkezinde eğitime yarın ara verildi.

Açıklamada, Taşköprü, Ağlı, Küre, Araç, İhsangazi, Azdavay, Bozkurt ve Tosya ilçelerinde yarın ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün ara verildiği bildirildi.

KONYA

Konya'nın 5 ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi.

Beyşehir, Hüyük, Yalıhüyük, Ahırlı ve Seydişehir ilçelerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle eğitime bir gün süreyle ara verildi.

ÇORUM

Çorum'da da kar yağışının etkili olduğu ilçelerde eğitime yarın ara verilecek.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Sungurlu, İskilip, Laçin ve Kargı ilçelerinde okulların yarın için tatil edildiği bildirildi.

KIRIKKALE

Kırıkkale'de etkili olan kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle yarın okullar tatil edildi.