Türkiye Kamu Sen, 1 Mayıs'ı adına uygun olarak kutlama azim ve kararındadır. 1 Mayıs'ta, Eskişehir Odun Pazarı Meydanı'nda buluşalım. dedi.

Koncuk yaptığı yazılı açıklamasında; “Şimdi, çalışma hayatı ile ilgili tüm problemleri dile getirme zamanıdır” diyen Koncuk, “Geçen yıl şehitlerimiz sebebiyle, kutlama yapmadığımız 1 Mayıs'ı, inşallah bu yıl Eskişehir Odun Pazarı Meydanında kutlayacağız. 15 ilden üyelerimizin katılacağı kutlamaların çalışma hayatımız için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Bir çok problemin özellikle referandum sebebiyle yeterince gündemde yer bulamadığının altını çizen Genel Başkan İsmail Koncuk, “İşsizlik yüzde 13’e ulaşmıştır, genç işsizler ne yapacağını bilemez durumdadır, çalışma hayatıyla ilgili belirsizlikler aynen devam etmektedir. Türkiye artık gerçek hayatına ve gündemine dönmelidir” dedi.

“Kamuda yüzlerce sorun varken, sendikal alanda yaşananlar geleceğe dair umutları iyice zora sokmaktadır” diyen Genel başkan İsmail Koncuk, “Sendikal alandaki bu kirli yapı kamu çalışanlarının tüm motivasyonlarını alt üst etmiştir” dedi.

Kamu ajans, Kamudan haberleri ve gelişmeleri  Ajanskamu farkıyla aktarmaya devam edeceğiz.

Ajans kamu Haber/ www.ajaskamu.net