Konuyla ilgili açıklama Açıköğretim Üniversitesi Rektörlüğü tarafından yapıldı. Yapılan açıklamada talebin çok olması sebebiyle 23 Ekim tarihinde sona eren kayıt işlemlerinin 29 Ekim Perşembe 23.30'a kadar devam edeceği belirtildi.

KAYIT SÜRESİ UZATILDI

Anadolu Üniversitesi'nin yayımladığı duyuruda Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerine Çevrimiçi (Online) Başvuru ve Kayıt Süresinin uzatıldığı duyuruldu.

29 EKİM'E KADAR UZATILDI

Yayımlanan duyuruda şu ifadeler kaydedildi:

"Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri 2020-2021 Öğretim Yılı Güz Dönemi kayıt yenileme işlemleri ile Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerine;

ANADOLUYÖS

İkinci Üniversite

YKS Yeni Kayıt

YKS Ek Yerleştirme

DGS

Sağlık Lisans Tamamlama

Kapsamında kayıt yaptıracak adaylar için çevrimiçi (online) başvuru ve kayıt işlemleri 29 Ekim 2020 Perşembe günü Saat 23:30’a kadar uzatılmıştır.

Çevrimiçi (online) başvuru ve kayıt işlemleri http://aoskayit.anadolu.edu.tr adresinden e-devlet şifresi ile yapılacaktır.

2020-2021 Öğretim Yılı Güz Dönemi Öğretim Gideri ve Öğrenim Ücreti/Öğrenci Katkı Payı ödemeleri, 29 Ekim 2020 Perşembe günü Saat 23:59’a kadar Kredi Kartı/Banka Kartı (Çevrimiçi Başvurunuzu yaptıktan sonra herhangi bir bankanın kredi kartı/banka kartı ile online ödeme yapabilir. Ancak, kayıt tarihinin son günü provizyon işlemleri nedeni ile kredi kartı/banka kartıyla ödeme yapılamayabilir.), Ziraat Bankası ATM’lerinden (kartlı veya kartsız), Mobil bankacılık veya İnternet bankacılığından gerçekleştirilebilir"