AUZEF sınav sonuçları 2021 açıklandı mı, AUZEF vize sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak? İstanbul Üniversitesi AUZEF vize sınavı 13-14 Kasım'da gerçekleştirildi. Sınava katılan öğrenciler merak içinde sonuçların ne zaman açıklanacağını sorguluyor. Peki, AUZEF vize sonuçları ne zaman açıklanır? AUZEF sınav sonuçlarına nereden bakılıyor?

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi'nde (AUZEF) eğitim gören öğrenciler 13-14 Kasım'da güz dönemi vize sınavına katıldı. Sınav sonuçlarını sorgulayan öğrenciler gözlerini, AUZEF sayfasına çevrildi. Peki, AUZEF sınav sonuçları 2021 açıklandı mı? AUZEF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? AUZEF vize sınav sonuçları 2021 hakkında merak edilenler…

AUZEF VİZE SINAVI SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

13-14 Kasım'da gerçekleştirilen vize sınavının ne zaman açıklanacağı henüz belli olmadı. Önceki tarihler göz önüne alındığından sonuçların 2 hafta içerisinde erişime açılması öngörülüyor.

4 YANLIŞ 1 DOĞRUYU GÖTÜRÜR MÜ?

Açıköğretim programları sınavlarında dört yanlış cevap bir doğruyu götürürken, uzaktan öğretim programlarında başarı notu hesaplama farklılığı nedeniyle bu kural uygulanmamaktadır.