EBA Mini Yks Türkiye geneli online deneme sınavına nereden kayıt olabilirim ?

Bu sene ilk kez yapılacak olan Yks Türkiye geneli online deneme sınavlarına kayıt olmak için https://ogm.meb.gov.tr/www/cozumlu-cevrimici-mini-deneme-sinavlari-basliyor/icerik/954 adresini kullanmanız gerekmektedir.

Başvuru yapmışsanız giriş ekranı başlama saatine 15dk kala açılacaktır.

Yks Türkiye geneli online deneme sınavı ne zaman başlayacak?

MEB tarafından iki oturum olarak uzaktan düzenlenecek olan Yks Türkiye geneli online deneme sınavı 30 mayıs tarihinde ilk oturum saat:19.00'da ikinci oturum ise saat:21.00'de başlayacak

Yks Türkiye geneli online deneme sınavı kaç sorudan oluşuyor ?

İlk oturumu YKS kapsamındaki tüm dersleri kapsayacak şekilde olacak, saat 19.00'da başlayacak, 70 Dakika sürecek. Birinci oturumda öğrencilere matematik 15 soru, Türk Dili ve Edebiyatı 15 soru, fizik 5 soru, kimya 5 soru, biyoloji 5 soru, tarih 5 soru, coğrafya 5 soru, felsefe 5 soru toplam 60 soru yöneltilecek. 2 . Oturum İngilizce'den olacak saat 21.00'de yapılacak, 30 Dakika sürecek, 20 soru yer alacak.

Yks Türkiye geneli online deneme sınavı başladıktan sonra sınava giriş yapabilir miyim ?

Yks Türkiye geneli online deneme sınavı başladıktan sonra, sisteme giriş yapmak isteyen öğrencilere izin verilmeyecektir.

Yks Türkiye geneli online deneme sınavı cevap anahtarı yayınlandı mı? 

Yks Türkiye geneli online deneme sınavı cevap anahtarı henüz yayınlanmadı . Yayınladığında Ajanskamu.net farkıyla yayaında olacak. 

Sitemizden online yks deneme sınavı soru ve cevaplarını takip edebilir yorum kısmından soru ve cevaplarını yazabilirsiniz.