İl ve İlçelerde ki ilkokulların tamamı, ortaokul ve lise son sınıf öğrencileri ve meslek liseleri 1 Mart tarihinde yüz yüze eğitime başlama hazırlıkları yaparken, İl Valiliklerinden peş peş önemli açıklamalar geldi.

İl Valilikleri 1 Mart Pazartesi günü başlanılması planlanan yüz yüze eğitimi şimdilik erteledi.

Valilikler yüz yüze eğitimde son kararı vermek için 1 Mart günü yapılacak olan kabine toplantısını bekleyecek ve toplantıdan çıkacak karara göre yüz yüze eğitim kararlarını alacak. Peki 1 Mart günü sınavlar yüz yüze yapılacak mı?

1 Mart günü sınavlar yüz yüze yapılacak mı?

Bir çok okul 1 Mart tarihinden yüz yüze eğitime başlayacak şekilde hazırlıklarını tamamladı. Hatta bir çok okul takvim doğrultusunda ilk dönem yapılamayan yüz yüze sınavların 1 Mart tarihinden itibaren yapılacağını öğrencilerine duyurdu. Valiliklerin peş peşe yaptığı 1 mart tarihinde ki yüz yüze eğitim kararının ertelenmesinden sonra aynı gün okullarda yüz yüze sınavların yapılmasının pek muhtemel olmadığı değerlendirilmektedir. Konuyla ilgili olarak Milli Eğitim Bakanlığı tarafından önümüzdeki saatlerde yapılacak açıklamalar sitemizde paylaşılacaktır.

Gelişmelerden anında haberdar olmak ve ve bizi Instagram üzerinden takip etmek için TIKLAYINIZ