Söylenecek çok da fazla şeyde yok aslında adım adım Misak-ı Milli sınırlarında ilerleyen ihanet ve ihanetin sözcüsü hainler üzerine. İhanet yürüyüşü hakkında belki de en anlamlı kelime tabi ki, Maltepe… 

“Yollar yürümekle aşınmaz” ancak demokraside ilerlemek dururken şerit ihlali yapıp ihanet şeridine geçenler Demokratik Denetleme Sistemine bedellerini de öderler elbet… 

Milletin, milli iradenin, adalet ve kalkınma birlikteliğine karşı, hainlerin ve işbirlikçilerin ihanet ve kalkışma yürüyüşünü izliyoruz ve bir daha görüyoruz gaflet, dalalet ve nihayet hıyanet içinde olanları. 

Biz köprüler kurup medeniyetleri birbirine kavuşturduk, siz hendekler kazıp bölmek istediniz. Biz hızlı trenle Ankara’yı İstanbul’a bağladık, siz Anıttepe Maltepe hattında ihanet ekspresi ile barış ve huzur ortamını raydan çıkartmaya kalktınız. 

Siyon meyvesi Mason ihanetin fason adımlarında ülkeyi geri dönüşü olmayan karanlıklara sürüklemeye kalkışanlar, kalkışma ve çatışma tuzağı ile kardeşkanı dökmenin sinsi planlarını yapanların maşasıdır sadece. İdrak yolları tıkanıklığı ile şuurdan uzak, kendisini Gandi gazıyla sokağa salan efendilerinin pusulasıyla millete pusu kuranlar, keşke haine bağımlı olmak yerine Milli Egemenliğe bağlı hareket edebilse. Gandini Gandini dastana, Dinolar sızmış bostana ninnileri ve adalet masalıyla dağları aştığını sananlar sadece hadlerini aşmakta. Ana muhalefet partisi, hadsizliğinin ve FETÖ ye hizmetinin bedelini, Ana Hezimet partisi haline gelerek ödeyecek pişmanlıklar içinde.  

Amacı üzüm yemek değil bağcıyı dövmek olan ana muhalefet, kırılan hayalleri ile bir kez daha Anadolu’dan sürülecek, ya İttihatçı üç paşalar gibi düşmana kaçacak ya FETÖ teröristleri gibi Yunana sığınacak en nihayetinde.  

Terör mağaralarında leş haline dönen terörİTlerin acısıyla eş başkan eli sıkan, inlerine girilince korkup Pensilvanya çiftliklerine kaçan, Yurtta Hain Cihanda Hain Cuntasının dişi “Başbakaniyesi” ile Eş Başbakanlık Hayali kuran ana muhalefet başkanı, bozulan kumpası ve kumdan kalesinin acısıyla sonu uçurum olan yollarda bir avuntu peşinde olsa gerek. 

“Mesele İhanetse Gerisi Teferruattır” sloganıyla hareket eden Ana Muhalefet ve bölün, parçalan, teslim ol politikasıyla hareket eden kalfası Yavru Muhalefet işbirliğine dışarıdan, CD, şantaj, komplo ve algı operasyonlarıyla destek veren FETÖ, film kumpasıyla ele geçirdiği Ana muhalefeti iktidar ortağı yaparak amacına ulaşmak istiyor. CHP işgali için çekilen filmleri hazırlayanlar ile pazarlayanların ittifakı bugünkü ihanet yürüyüşünün de şantajcıları olarak parti meclisindeki çan kulesinden yürüyüşü yönetenlerdir.   

İlerleme ve yükselişin devamı Türkiye için hayati bir önem taşımakta. Ortadoğu’da doğal sınırları muhafaza ve stratejik noktaları müdafaa için kararlılıkla hareket eden Türkiye’nin en büyük gücü iş barış ve huzurdan geçen istikrar ortamı elbette. Bu bilinçle iç barışı ve huzura suikast düzenleyen ana muhalefetin sinsi amacı Türkiye’nin teröre karşı yürüttüğü operasyonları sabote etmek ve Ortadoğu’daki gücünü kırmaktır.  

Bürokrasiyi kemiren derin devlet, Ak Parti içinde sinsi ihanetlere imza atan akpliler, kadrosunda FETÖ hainleri besleyen CHP ve bölücü maşası HDP şer cephesinin karanlık tuzaklarının çökertilmesinin anahtarı ise yapılacak olan seçimlerde saklı.  Referandum ile elde edilen güç ile 600 milletvekili olan, yorgunluğunu üzerinden atmış, güçlü ve tazelenmiş kadroların milli iradenin yetkilendirmesi ile göreve gelmiş Meclis, İstikrar ortamının mührü olacaktır. Milli ve yerli olma bilinci ve vatanın bölünmez bütünlüğü ışığıyla şehadeti göze alarak vazife bekleyen kadrolar ülkemiz ve bölgemizin aydınlık geleceğinin nişanesidir.  

Güçlü olmak için temizlenmiş siyaset, Lider olmak için temizleyen Türkiye! 

Durmak yok, temizliğe devam…