Yine  terör ve Türkiye’m etrafında alıcı kuşlar gibi dönen emperyalistlerin türlü oyunları ile baş başayız. Öncelikle terörün her türlüsünden dolayı hayatını kaybeden vatandaşlarımıza  Şehitlerimize rahmet , yakınlarına ve aziz milletimize başsağlığı diliyorum.

Evvela her saldırıda hükümete ve Devlet Başkanımız olan Recep Tayyip Erdoğan’a hakaretler edenlere birkaç söz etmek gerek. Dört koldan devirmeye uğraşılan Ak Parti ve Erdoğan her badireden güçlenerek çıktığından olacak, her patlayan bombayı Beştepe’ye dolayısıyla iktidara mal etmeye çalışmak, her saldırı ve akan gözyaşından sonra Başkanlık imalı giydirmelerde!! bulunmak en hafif tabirle aymazlık, aslına bakılırsa içimizdeki hainlerin oyununa gelmektir.

Akan her damla kanda sorumluluğu omuzlarında hissedenleri suçlamak , her saldırıyı başkanlığa giden yola döşenen taş olarak görmek belki terörün milletimize verdiği zararların en büyüğü olabilir.

Ergün Diler bir yazar olarak son derece saygı duyduğum Engin Ardıç ve Yiğit Bulut gibi lafını esirgemeyen bir erbab-ı kalem. İç yüzünü hep deşen derinlere doğru araştıran bir kalem. Ben de onun gibi  Suriye meselesini İngilizlerin Siyonistlerin birkaç çok uluslu şirket ve ailenin Dünyayı yönetme ve kuzey Suriye, Irak ve Güneydoğuda vaat edilmiş topraklarda bir büyük İsrail Projesinin hayata geçiril- mesi olarak görüyorum.

Suriye’nin bilerek boşaltılması, Irak kuzeyinde Suriye kuzeyinde ve Türkiye’nin güneyinde meydana getirilen insansızlaştırma girişimlerinden yeni bir işgal ve İsraile yer açama çabası olduğunu;

Yakın gelecekte bunun ortaya çıkmasının sürpriz olmayacağını görebiliriz. Rusya’nın bile İsrail’e bu insansızlaştırma çabası için destek olduğunu son 2 aydır yaptığı hava saldırıları sonucu gözler önüne serilmiş durumda. Siz bakmayın Rusya’nın Suriye’den asker çekiyorum haberlerine.

Ankara’da patlatılan son 3 bombanın öncesini ve sonrasını iyi analiz etmeliyiz. İbrahim  Kalın “Türkiyeye talimat verdiğiniz günler geçti beyler “ çıkışının hemen akabinde patlatıldı Kızılay bombası.

Tam da Erdoğan’ın Bakü ziyareti öncesi. Enerji anlaşmaları ve doğal gaz çalışmaları akabinde. Ne kadar tesadüf değil mi? Bir dizide izlemiştim. Faili merak ediyorsanız ilk taziye verene bakın demişti. Putin ilk taziye mesajı yayınlayan lider oldu. Ne kadar tuhaf ve şaşırtıcı geldi bize !

Oyun kurucular bir kez daha kardılar kartlarını ve ortaya açtılar. Mülteci kartı ve enerji kartı masada duruyor Türkiye ‘nın. Terör ve Suriye kartları ile bir büyük hesaplaşma var. Halk desteği olmayan bir iktidar ve Erdoğan olsa idi çoktan kaosa batmıştı ülkem.

Görelim Mevlam neyler…